Vernieuwde Bowlingbanen

Ontspannen en gezellig bowlen in een moderne, knusse sfeer. Met het gezin, familie, vrienden of collega’s. Bij de Bowlingboerderij kunt u bowlen in aantrekkelijke ambiance!

De Bowlingboerderij is sinds jaar en dag de locatie in Overijssel om gezellig met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s te gaan bowlen en daarna eventueel deel te nemen aan de Twentse Toafel.

Aan het begin van 2013 is de Bowlingboerderij Nijverdal begonnen met het bouwen van nieuwe bowlingbanen. Vanaf nu is er de mogelijkheid om te bowlen op compleet nieuwe en moderne bowlingbanen, met ’s avonds een spetterende lichtshow, rookmachines en goede muziek. De banen zijn compleet vernieuwd, voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en score-computers. Het handmatig noteren van de scores is verleden tijd.

Met onze 6 nieuwe bowlingbanen bieden wij de mogelijkheid om gezellig met uw gezelschap een sportieve activiteit te doen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Prijzen

De kosten voor het huren van een bowlingbaan voor 55 minuten zijn doordeweeks van woensdag tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur €18,50. Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur, zaterdag en zondag kost een baanhuur voor 55 minuten €21,50. Het gebruik van de verplichte bowlingschoenen is hierbij inbegrepen. Het maximum aantal personen per baan is 10, maar om leuk te kunnen bowlen raden we aan één baan per 8 personen te huren.