Feesten & Partijen


Onze feesten & partijen


Wie heeft er geen zin in een gezellig bruiloftsfeest of een geweldig themafeest. De zalen van de Bowlingboerderij lenen zich perfect voor allerlei feesten. Of het nu voor u privé is of voor een bedrijf, u kunt terecht bij de Bowlingboerderij!

De Bowlingboerderij is de geschikte locatie voor een feest van 20 tot 250 gasten. Met onze nostalgische boerderij en ons warme voorhuis en riante tuin, bieden wij u de mogelijkheid om uw bruiloft, personeelsfeest, jubilea, of elke andere aangelegenheid tot een geslaagd feest te maken.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.Onze arrangementen

 

Themafeesten

Bent u met uw gezelschap toe aan een leuk themafeest, een Schots feest met whisky proeverij? Een Franse avond met wijn proeverij en heerlijke Franse gerechten? Een actief teamuitje zoals bowlkloten? Het kan allemaal.

Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

Bruiloftsfeesten

Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen wij erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Na deze informatie krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken.
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

Bowlklooten

Het is bowlen, het is klootschieten, het is Zuid Afrikaanse woorden vertalen en nog meer! Laat u verrassen door de leuke opdrachten welke u uitvoert tijdens dit uur durend programma! U speelt in teamverband tegen familie, vrienden of collega’s.

Voor meer informatie, bel:  0548 – 613726