Onze buffetten

Onze verschillende soorten buffetten zijn een ideale en leuke manier om met een gezelschap van 20 tot 200 mensen te lunchen of te dineren. Met groepen tot 50 personen kunt u gebruik maken van ons zaaltje, genaamd het voorhuis. Tevens hebben we medio 2019 De Hooischuur uitgebreid met een serre, welke af te huren is voor een besloten feest. De serre kan worden afgehuurd voor groepen vanaf 30 personen. Ook is het een leuke combinatie om één van onze buffetten te combineren met bowlen.daarna eventueel aan te schuiven bij de Twentse Toafel, ons welbekende koud en warm buffet. Bij De Bowlingboerderij Nijverdal kunt u bowlen op de mooie bowlingbanen, met ‘s avonds een spetterende lichtshow, rookmachines en goede muziek. Met onze 6 bowlingbanen bieden wij de mogelijkheid om gezellig met uw gezelschap een sportieve activiteit te ondernemen
onder het genot van een drankje en of hapje.

Buffetten zijn alleen mogelijk op reservering en beschikbaarheid van de zalen

Tapas buffet

€15,95

Barbecue buffet

€19,50

Koud en warm buffet – royal

€30,95

Koud en warm buffet – luxe

€15,95

Hapjes buffet

€19,50

Stamppot buffet

€30,95

Barbecue buffet
Wat is er nu fijner om met uw gezelschap samen te barbecuen? Dit barbecue buffet kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Wij zorgen voor de heerlijkheden, vriendelijke bediening en locatie, u zorg voor het juiste gezelschap. Ons barbecue buffet bestaat uit zeven verschillende soorten vlees, salades & rauwkost, stokbrood en (kruiden)boter & sauzen en frites. Het buffet is natuurlijk ook uit te breiden met soep en of dessertbuffet. € 19,50 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 9,95 p.p.)
Reserveren vanaf 20 personen.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Koud & warm buffet Luxe
Ons koud & warm buffet Luxe bestaat uit een verscheidenheid aan gerechten. U kunt beginnen met een keuze uit twee soorten soep, stokbrood en boter, diverse soorten vleeswaren en vis als gerookte makreel, haring, rolmops, gerookte paling en diverse huisgemaakte salades. Naast de koude gerechten ook vele warme gerechten als rollade in tijmsaus, kipreepjes met satékruiden in pindasaus, champignons in kruidenroomsaus, spareribs, schnitzels, nasi, verschillende warme sauzen, groente van het seizoen en verschillende aardappelgerechten. Heeft u nog een plekje over? Er volgt aansluitend nog een heerlijk dessertbuffet! € 25,95 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 12,75 p.p.) Reserveren vanaf 20 personen.
Tip: Combineer het buffet met bowlen
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Koud & warm buffet Royal
Het buffet Royal is het meest luxe buffet van De Bowlingboerderij. Wilt u dat alles goed voor elkaar is, uitgebreid kunnen proeven van alle heerlijkheden, dan kiest u voor dit buffet. Laat u en uw gezelschap verrassen! € 30,95 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 15,95 p.p.) Reserveren vanaf 20 personen.
Tip: Combineer het buffet met bowlen.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Previous slide
Next slide

Zie ook

Twentse toafel

Feesten & Partijen

Buffet

Tijdelijk gesloten..

Zoals u wellicht al vernomen heeft is ons horecabedrijf op maandag 20 september 2021 getroffen door een grote brand. Gelukkig zonder gewonden, maar het pand was niet meer te redden. Als gevolg hiervan zijn wij op dit moment gesloten.

Heeft u dringende vragen, bijvoorbeeld over een reeds gedane reservering, dan kunt u ons bereiken via info@debowlingboerderij.nl 

Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit delen via onze website en social media kanalen.

Vriendelijke groet,

Fam. van Faassen, 
team De Bowlingboerderij en 
De Hooischuur