Buffetten


Onze buffetten


Onze verschillende soorten buffetten zijn een ideale en leuke manier om met een gezelschap van 20 tot 200 mensen te lunchen of te dineren. Met groepen tot 50 personen kunt u gebruik maken van ons zaaltje, genaamd het voorhuis. Tevens hebben we medio 2019 De Hooischuur uitgebreid met een serre, welke af te huren is voor een besloten feest. De serre kan worden afgehuurd voor groepen vanaf 30 personen. Ook is het een leuke combinatie om één van onze buffetten te combineren met bowlen.

Buffetten zijn alleen mogelijk op reservering en beschikbaarheid van de zalen

 

 

 

 

 

 

 

Koud & warm buffet Royal

Het buffet Royal is het meest luxe buffet van De Bowlingboerderij. Wilt u dat alles goed voor elkaar is, uitgebreid kunnen proeven van alle heerlijkheden, dan kiest u voor dit buffet. Laat u en uw gezelschap verrassen! € 30,95 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 15,95 p.p.) Reserveren vanaf 20 personen. Tip: Combineer het buffet met bowlen.

 

Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbecue buffet

Wat is er nu fijner om met uw gezelschap samen te barbecuen? Dit barbecue buffet kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Wij zorgen voor de heerlijkheden, vriendelijke bediening en locatie, u zorg voor het juiste gezelschap. Ons barbecue buffet bestaat uit zeven verschillende soorten vlees, salades & rauwkost, stokbrood en (kruiden)boter & sauzen en frites. Het buffet is natuurlijk ook uit te breiden met soep en of dessertbuffet. € 19,50 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 9,95 p.p.)
Reserveren vanaf 20 personen.

Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

 

 

 

 

 

 

 

Koud & warm buffet Luxe

Ons koud & warm buffet Luxe bestaat uit een verscheidenheid aan gerechten. U kunt beginnen met een keuze uit twee soorten soep, stokbrood en boter, diverse soorten vleeswaren en vis als gerookte makreel, haring, rolmops, gerookte paling en diverse huisgemaakte salades. Naast de koude gerechten ook vele warme gerechten als rollade in tijmsaus, kipreepjes met satékruiden in pindasaus, champignons in kruidenroomsaus, spareribs, schnitzels, nasi, verschillende warme sauzen, groente van het seizoen en verschillende aardappelgerechten. Heeft u nog een plekje over? Er volgt aansluitend nog een heerlijk dessertbuffet! € 25,95 p.p. (kinderen 3 tot 10 jaar € 12,75 p.p.) Reserveren vanaf 20 personen. Tip: Combineer het buffet met bowlen
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726