Onze feesten & partijen

Wie heeft er geen zin in een gezellig bruiloftsfeest of een geweldig themafeest. De zalen van de Bowlingboerderij lenen zich perfect voor allerlei feesten. Of het nu voor u privé is of voor een bedrijf, u kunt terecht bij de Bowlingboerderij!

De Bowlingboerderij is de geschikte locatie voor een feest van 20 tot 250 gasten. Met onze nostalgische boerderij en ons warme voorhuis en riante tuin, bieden wij u de mogelijkheid om uw bruiloft, personeelsfeest, jubilea, of elke andere aangelegenheid tot een geslaagd feest te maken.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze arrangementen

ALL-IN ARRANGEMENT

43
50
per persoon
  • Bowlen, Twentse Toafel buffet en drankarrangement All-in vanaf 8 personen 1,5 uur (85 min) bowlen, 4 uur onbeperkt drinken (excl. buitenlands gedistilleerd) & Twentse Toafel buffet (2,5 uur de tijd om van alle heerlijkheden te genieten)

BRUILOFTSFEESTEN

23
95
per persoon (vanaf prijs)
  • Ontvangst van de gasten met koffie/thee en een gebakje of een welkomstcocktail. Aansluitend onbeperkt borrelen met koude en warme hapjes. Afsluiten met een kop koffie/thee. Deze prijs is een vanaf prijs. Er zijn vele mogelijkheden! We staan graag voor u klaar om er een onvergetelijk feest van te maken!

KINDERFEESTJE

7
95
per persoon
  • Samen met je vriendinnetjes of vriendjes je verjaardag vieren! Dan kan bij ons met 1 uur (55 min) bowlen, onbeperkt ranja en een patat met snack of een kinderpannenkoek zelf versieren en afsluiten met een waterijsje. Als dat geen geslaagd feestje is…
Feesten & partijen
Bij De Bowlingboerderij bent u aan het juiste adres voor al uw feesten! Of u een feest voor 20 personen of voor 400 personen gaat organiseren. De Bowlingboerderij leent zich uitstekend voor verschillende feesten. Van een huwelijksvoltrekking met aansluitend feestavond tot het volledig afhuren van de gehele locatie voor een bedrijfsfeest.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Bruiloftsfeesten
Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen wij erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
All-in arrangement
Een gezellige middag of avond organiseren, maar van te voren weten wat het gaat kosten? Hiervoor hebben we een aantrekkelijk all-in arrangement voor u samengesteld. Bowlen-1,5 uur, Twenste Toafel buffet-2,5 uur en consumpties-4 uur (excl. buitenlands gedistilleerd) voor 43,50 p.p. Aan te raden voor een groep (vanaf 8 personen) met vrienden, collega’s of familie. Proef de gastvrije sfeer bij De Bowlingboerderij!
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Previous slide
Next slide

Zie ook

Twentse toafel

Feesten & Partijen

Buffet

Tijdelijk gesloten..

Zoals u wellicht al vernomen heeft is ons horecabedrijf op maandag 20 september 2021 getroffen door een grote brand. Gelukkig zonder gewonden, maar het pand was niet meer te redden. Als gevolg hiervan zijn wij op dit moment gesloten.

Heeft u dringende vragen, bijvoorbeeld over een reeds gedane reservering, dan kunt u ons bereiken via info@debowlingboerderij.nl 

Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit delen via onze website en social media kanalen.

Vriendelijke groet,

Fam. van Faassen, 
team De Bowlingboerderij en 
De Hooischuur