Over ons


De Bowlingboerderij

Kom bin’n en schoef an!

De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. De boerderij heeft een zaal met zes bowlingbanen en een aparte kleine zaal met eigen terras voor maximaal 50 personen. Je kunt hier heerlijk bowlen in een gezellige ambiance en op je wenken bediend worden door onze medewerkers. Bij de bowlingbanen hebben we een aparte snackkaart, met verschillende snacks die je a la minute kan bestellen.

Voor een groep van minimaal 10 personen kan tijdens het bowlen gebruik gemaakt worden van een hapjesbuffet.
Op woensdagen, vrijdagen, zaterdag en zondagen serveren we ons welbekende Twentse Toafel buffet.
De specialiteit van De Bowlingboerderij bestaande uit een uitgebreid koud en warm buffet waar je zoveel mag eten wat je wilt. Uw tafel staat 2,5 uur voor u gereserveerd. Kom en ervaar de Twentse gastvrijheid bij De Bowlingboerderij!

 

 

 

 

De Hooischuur

Wilt u a la carte dineren? Neem dan eens een kijkje bij De Hooischuur. De menukaart is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, smaakvolle burgers, rundercarpaccio XXL, nacho’s, maaltijdsalades, mixed grill, rib eye, fish & chips tot heerlijke desserts. Geniet gezellig met je familie, vrienden en of collega’s van de goede sfeer in De Hooischuur.

 

Voor meer informatie, bel: 0548 – 623333

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkeergelegenheid

De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. Parkeergelegenheid hebben we beperkt beschikbaar meteen naast De Bowlingboerderij. 50 Meter verderop hebben we een grote parkeergelegenheid, waar u gratis uw auto kan parkeren. Fietsen kunnen rondom De Bowlingboerderij bij de fietsenstallingen geparkeerd worden. Tevens beschikken we over opladers voor elektrische fietsen.

 

Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

 

 

 

 

 

De Bowlingboerderij 

De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. De boerderij heeft een zaal met zes bowlingbanen. Je kunt hier heerlijk bowlen en op je wenken bediend worden door onze medewerkers.
Op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen (op reservering) wordt ons welbekende Twentse Toafel buffet geserveerd, de specialiteit van De Bowlingboerderij!

 

Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

 

 

Ons teamNeem een kijkje in ons restaurant