Twentse Toafel


Ons restaurant


De Bowlingboerderij Nijverdal is sinds jaar en dag een gevestigde naam als restaurant in Overijssel.

In onze nostalgische en sfeervolle boerderij zult u zich direct thuis voelen. De mogelijkheden bij de Bowlingboerderij zijn groot. Zo kunt u deelnemen aan de Twentsche Toafel op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. U kunt ook met een besloten gezelschap een buffet reserveren in een aparte zaal of genieten van een hapjesbuffet tijdens het bowlen met het bedrijf.

De Twentse Toafel is ons welbekende uitgebreide koud en warm buffet inclusief een heerlijk dessertbuffet. Specialiteiten van ons buffet zijn onze vers gerookte paling en gerookte zalmwangen, huisgemaakte salades, saladebar, kip in Coca Cola en natuurlijk de sabelgrill, waarmee we bij u aan tafel komen. Deze grote sabels zijn gevuld met verschillende vleessoorten en gegrilde ananas. De buffetgerechten worden aangepast aan de seizoenen.

Maximaal 2,5 uur kunt u genieten van alle heerlijkheden en de ongedwongen sfeer van de Twentse Toafel.

Kijk rustig verder en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 0548-613726Onze arrangementen


Twentse Toafel

De Twentse Toafel bestaat uit een uitgebreid koud en warm buffet. Op het buffet staan twee verschillende soepen, stokbrood met (kruiden)boters, kaasplankje, saladebar, huisgemaakte salades en volop diverse soorten vlees-, vis-, aardappel- en groentegerechten. Het buffet wordt afgesloten met een dessertbuffet met diverse soorten pudding en ijs! Naast dit buffet komen we bij u aan tafel met grote sabels gevuld met diverse soorten vleessoorten en gegrilde ananas. U kunt maximaal 2,5 uur genieten van alle heerlijkheden van de Twentse Toafel. Alleen mogelijk op reservering op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. 21,95 p.p. (excl. consumpties)
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726